Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaké královské přivítání! Utahují si trochu škodolibě britská média z manžela vnučky zesnulé královny Alžběty II. (†96) Zary Phillips, Mikea Tindalla. Ten je totiž jako první člen královské rodiny v historii součástí letošní řady britské reality show I’m a Celebrity, Get Me Out of Here. A hned v úvodním díle si pro něj tvůrci přichystali mimořádně drsné podmínky.

Mike totiž již první den musel podstoupit výzvu s herečkou z nekonečného seriálu Coronation Street Sue Cleaver a hvězdou pořadu Hollyoaks Owenem Warnerem. Na kartičce se trojice dozvěděla, že mohou získat tři hvězdy. „Každá představuje dnešní jídlo pro tábor. Na mapě jsou vyznačeny tři výzvy, každý musí splnit jednu,“ stálo v pokynech.

Mike se statečně ujal drsného úkolu, během nějž bylo zapotřebí ponořit se pod vodu a hledat v převrácené lodi čísla, aby získal kód visacího zámku, po jehož odemknutí by našel hvězdu.

Tindall vtipně podotknul, že je tady jediný, kdo nemá vlasy, a tak potápění vzal odhodlaně na sebe. Pod lodí na něj čekaly nejrůznější plazi a pavouci, ale Mike svůj úkol splnil a hvězdu pro tábor získal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám