Hlavní obsah
Článek

Princ William (41) a jeho žena Kate při návštěvě Scarborough zapózovali se svými příznivci. Pro prince a princeznu z Walesu, a vlastně ani další členy britské královské rodiny, není zcela běžné fotit si s fanoušky selfíčka. O to šťastnější nejspíš ti, co je tentokrát ukořistili, byli.

Při návštěvě tamního komunitního centra, pro které zahájili financování nové iniciativy v oblasti duševního zdraví, na pár samozřejmě čekaly natěšené davy.

Beatrice Baldwin, Jamie Winspear a Stephanie Garnett se pak na Instagramu pochlubili svými úlovky, z nichž byli přímo radostí bez sebe.

„Můj bože, nenacházím slov, brečím štěstím, miluju to, mám fotku s královskou rodinou, krása,“ komentoval snímek se svými idoly Jamie, zatímco Stephanie se zmohla pouze na šokovaného smajlíka.

Ačkoliv královský protokol vyloženě nezakazuje focení selfie, členové královské rodiny nicméně nesmějí rozdávat autogramy, aby nemohly být draze prodávány. Jeden by tak předpokládal, že to se selfíčky bude podobné.

Svět se nicméně rychle mění a v době chytrých telefonů bylo jen otázkou času, kdy se královští přestanou stydět pózovat s fanoušky. A zdá se, že už vás neodmítnou, i když je známo, že na selfie členové britské královské rodiny moc nejsou.

Zatímco královna Alžběta II. je s díky odmítala s tím, že preferuje oční kontakt, William už v minulosti žertoval, že je na ně alergický. Princ Harry pak v roce 2015 v Austrálii slavně odmítl fanynce selfie s tím, že „selfíčka jsou špatná“, a ať si raději udělají normální fotku.

Král Karel poprvé zapózoval pro selfie v roce 2014 a další členové rodiny jako například Sophie Wessex ho následovali. Nakonec ochotně pózuje i Harry s manželkou Meghan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám