Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) patří k vášnivým fanouškům fotbalové Slavie Praha. Je to ostatně rodinná tradice, protože sešívaným fandil už jeho děda Ilja Prachař a velkým fandou je i Jakubův táta David Prachař.

I Jakub Prachař dělá všechno proto, aby slávistická tradice v jeho rodu nadále pokračovala. Tentokrát vzal na fotbalový zápas svou dceru Miu, kterou má z manželství s Agátou Hanychovou (38). Pětiletá Mia se pustila do fandění s obrovskou vervou a tatínkovi ostudu rozhodně neudělala.

Slavia porazila Baník Ostrava 3:1, a tak v Edenu panovala všeobecná spokojenost. Prachař byl spokojený a zveřejnil krásnou fandící fotku s dcerkou.

„Poprvé na Slávii. A naposledy na mém Instagramu. Ať žije Slávie a Mia Prachařová. Góóóól,“ napsal k vtipnému snímku Prachař. Ten na fotbal bere i svou přítelkyni Saru Sandevu (26), jež ho pro změnu doprovázela v týdnu na pohárový zápas Konferenční ligy proti tureckému Sivassporu.

Sara ale Kubovi a Slavii moc štěstí nepřinesla, protože Slavia jen remizovala, což znamenalo bolestné loučení s pohárovou Evropou.

Reklama

Další články

Načítám