Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme vás informovali, v sobotu nečekaně tragicky zemřel zpěvák Aaron Carter ve věku 34 let. Jak jako první informoval server TMZ, příčinou bylo utonutí ve vaně v jeho domě v Kalifornii. Příčiny smutné události zatím nejsou známy, probíhá policejní vyšetřování. Zpěvák však před pouhými dvěma dny sdílel na svém Instagramu video z jeho posledního vystoupení, v němž jakoby svůj osud předpověděl.

Mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys na něm mimo jiné rapuje: „Řeknu svému drahouškovi, že odejdu, ale nebude to na dlouho…“ Z Aaronových úst přitom zazněl výraz ‚be gone‘ užívaný ve smyslu ‚odejít z tohoto světa‘.

Původně se hovořilo o tom, že měl zpěváka v domě nalézt soused, ale později vyšlo najevo, že bezvládné tělo ve vaně objevil jeho zaměstnanec. Sousedé prý jen slyšeli křičet: „Je mrtvý, je mrtvý!“

Do zpěvákova domu v kalifornském Lancasteru dorazilo několik policejních hlídek včetně kriminalistů z oddělení vražd, jedná se však v takových případech o běžný postup. Nic zatím nenasvědčuje tomu, že by ke smrti mělo dojít cizím zaviněním.

Aaron Carter se poprvé na podiu objevil v sedmi letech, když vystoupil jako předskokan kapely Backstreet Boys. Jeho kariéra raketově vystřelila vzhůru a v devíti letech už vydával první desku. Carter během svých teenagerovských let tvořil pár například s herečkou Hilary Duff nebo Lindsay Lohan, dokonce se spekuluje, že měl randit s oběma najednou. Hilary i Lohan jsou stejně jako byl i on dětskou hvězdou, které jak je známo, mnohdy nezvládnou ustát svou slávu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám