Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 34 let zemřel podle serveru TMZ americký rapper Aaron Carter. Mladšího bratra Nicka Cartera (42) ze skupiny Backstreet Boys podle dostupných informací nalezli bez známek života ve vaně v jeho domě v Kalifornii.

Podle počátečních informací se Carter utopil v bazénu u svého domu, ale většina médií později uvedla, že k utonutí došlo ve vaně. Zdroje činné v trestním řízení uvedly, že v sobotu v 11 hodin dopoledne místního času obdrželi telefonát na linku 911 od jeho souseda, že se ‚muž utopil ve vaně‘. Stalo se tak v jeho domě ve městě Lancaster. Na místo se okamžitě rozjeli detektivové z oddělení vražd, ale v tuto chvíli nejsou žádné další informace, ani jiné důkazy o cizím zavinění k dispozici. V takových případech se jedná o standardní policejní postup.

Aaron Carter měl dlouhodobě potíže se závislostmi i se zákonem. Zpívat a vystupovat začal už v sedmi letech, proslavil se nejdřív jako popový a hip-hopový zpěvák. Následoval tak svého staršího bratra, který byl v 90. letech na vrcholu kariéry s kapelou Backstreet Boys. Později inklinoval k rapu, ale bohužel i k drogám.

Kromě kokainu měl v minulosti dlouhodobě užívat i tvrdé drogy včetně heroinu. Na následky předávkování léky zemřela v roce 2012 jeho starší sestra Leslie. Aaron měl s přítelkyní Melanií Martin ani ne ročního syna Prince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám