Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená moderátorka Zorka Hejdová (33) zažívá pohádkový čas, o kterém si může spousta lidí nechat jenom zdát. Už téměř dva měsíce je se svým manželem Mírou (40) a malým synem Nicolasem na Kanárských ostrovech, a to díky moderování reality show Love Island. A jak je patrné, španělské slunce s atraktivní blondýnkou dělá divy. Takhle sexy ještě nikdy nebyla.

Díky opálení její dokonalá postava vypadá ještě lépe a je vidět, že jí čas ve Španělsku prospívá. A toho si všímají i její fanoušci na sociálních sítích. „Nemůžu si pomoct, ale tohle je Carrie Bradshaw jak vyšitá!!" „TOP! Kočka, přirozená krása bez umělých přísad.“„Zorko, vy jste krásnější a krásnější! To snad ani není možný!“

Čas na ostrovech se jí ale už krátí. Do finále reality show zbývá totiž jen jeden týden a bude po natáčení. Dva měsíce na Kanárech mohla moderátorka zrealizovat jen díky pomoci své rodiny. Naši tu s námi byli dvanáct dní a hlídali Nikyho, když se Míra musel vrátit do Čech, aby dohnal práci a schůzky. Byla tu i moje kamarádka s dcerou. Máme to s návštěvami pestré, řekla nedávno Super.cz půvabná Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám