Hlavní obsah
Článek

Slavný pár Eva Burešová (30) a Přemek Forejt (36) dál budují své hnízdečko lásky. Letos v létě si totiž splnili sen a koupili si krásný domek nedaleko Benešova, který připomíná oázu klidu. A jak nám herečka přiznala, práce na domečku stále pokračují.

„Dům je nádherný, spousta věcí tam ale chybí. Teď jsme objednali nový kachličky, který už došly. Máme i nový nábytek. Mě to hrozně baví čančat a baví mě, že každým dnem se přibližujeme víc a víc tomu domovu. Když tam vejdeš, tak ti je hezky,“ svěřila se Eva Super.cz.

Maminka dvou synů si navíc nemůže vynachválit i okolí jejího obydlí. „Ta původní majitelka už udělala ten dům nádherný a nechala tam nádhernou energii. Sousedi jsou úžasní a je tam spoustu dětí kolem, fakt je to můj sen.“

My si s Evou povídali během křtu jejího nového diáře na příští rok s názvem 3. kousek ZE(Mě). Na autogramiádu ji přišel podpořit i Přemek a malý Tristan William spící v kočárku. Jak nám Eva prozradila, její starší syn Nathaniel Adam přijal mladšího bratra do života úplně hladce. „Co je na světě, tak ho bere automaticky, jako by s námi byl celý život, a žádné žárlivé scény nebyly. Uspává ho, zpívá mu. I starší Stellinka od Přemka ho krásně přijala. Máme obrovské štěstí, že ty děti toho nejmladšího přijaly skvěle,“ dodala úspěšná herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám