Hlavní obsah
Článek

Jablko nepadlo daleko od stromu, i když v tomto případě nejde o genetiku. Dcera hokejisty Jiřího Šlégra (52) a jeho první manželky Kateřiny má ale "macechu" Lucii Šlégrovou (42), Miss ČR 2005. A právě v jejích stopách se půvabná Jessica vydala. Sice pracuje jako kadeřnice, ale i ona zkusila štěstí v soutěži krásy. V Miss Czech Republic postoupila mezi dvacet nejkrásnějších dívek.

Během našeho rozhovoru bylo ještě před rozhodnutím, zda postoupí dál, byla ještě v TOP 30. O pár hodin později už bylo jasno. Jessicu oslovila přímo prezidentka soutěže Taťána Makarenko, aby dorazila na casting jako tzv. divoká karta. "Jsem za to strašně vděčná, je tady fajn atmosféra a užívám si to," svěřila se s tím, že kdyby se dostala dál, neměla by problém s prací, protože v teplickém salonu pracuje sama na sebe a nemusí se nikoho ptát na svolení. Zkušenosti z modelingu má zatím jenom z focení. Umí ale dobře anglicky, protože jako dítě chodila do americké školky i školy, když tam hrál táta hokej.

Doma prý byli všichni překvapení, když se rozhodla, že na casting soutěže krásy půjde. "Rodiče mají radost a podporují mě. S Luckou jsem taky mluvila, popřála mi a pogratulovala a asi je určitě taky ráda. Může mi předat i nějaké zkušenosti, má za sebou spoustu přehlídek i focení a také to vítězství v Miss ČR. Když budu potřebovat, obrátím se na ni," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám