Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Madonna (65) pobouřila veřejnost, když na internetu sdílela svá holá ňadra, což nenechala bez povšimnutí ani Simona Krainová. Královna popu ovšem šokuje dál. Na sociálních sítích se ve čtvrtek podělila o bizarní video, na němž doslova děsí nejen svým zjevem, ale i vystupováním.

Zpěvačka ve videu synchronizuje zpěv s rapperem Baby Keemem a jeho hitem Vent a působí velmi rozhněvaným dojmem, když pejorativnějším slovníkem zpívá: „Už jsi někdy dostal pěstí do té své zatracené pusy? Co říkáš? Ne? Fajn, počkej!“

Madonna k vystoupení v podivném videjku vytáhla ze skříně korzet a černé džíny, u nichž nechala rozepnutý knoflík a rozhodně vypadala, že toho má hodně na srdci…

S bradou skloněnou, výraznou dikcí a upřeným zlověstným pohledem do kamery z ní šel trochu strach, což nenechalo v klidu ani její fanoušky. Někteří například nevěří, že Madonna ‚na něčem nejede‘. Podle jiných vypadá jako z jiného světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám