Hlavní obsah
Článek

Princezně z Walesu (42) se zase jednou něco povedlo. Jak už jsme vám ukázali, během čtvrteční návštěvy mládežnické organizace The Street ve Scarborough oslnila v elegantním a dokonale sladěném modelu. Nyní ale vyšlo najevo, že jej doplnila o bižuterii doslova za pár korun!

Britský Daily Mail vypátral, že princezniny ‚zlaté‘ kroužky na uších rozhodně nebyly žádným drahým šperkem, nýbrž šlo o náušnice od londýnské značky bižuterie Accessorize s cenovkou 1,5 libry (42 korun). Byly totiž ještě ve velké slevě z původních pěti liber.

Zbytek jejího outfitu už ale rozhodně tak cenově příznivý nebyl. Šaty s rolákem od Gabriely Hearst vyšly na 1250 liber (35000 korun), kabát Max&Co na 460 liber (12880 korun), kabelka DeMellier stojí 295 liber (8260 korun) a pásek Boden 60 liber (1680 korun). Lodičky pak pocházely z dílny Ralpha Laurena.

Kate tak vynesla model za tisíce, který parádně zkombinovala s náušnicemi za hubičku. To je ovšem u Kate poměrně běžné. Ráda spojuje luxusní kousky s módou z konfekce, což na ní Britové milují. Vše, co si na sebe Catherine oblékne, je během chvíle vyprodané, a tak není žádným překvapením, že tomu bylo úplně stejně i s náušnicemi, které navíc byly za velmi přívětivou cenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám