Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se po patnácti letech vrátila na divadelní prkna. Jak už Super.cz nedávno prozradila, myslela si, že bude mít trému, ale opak byl pravdou. „Vlastně jsem se vrátila domů,“ svěřila. Vondráčková si na prknech Divadla Palace zahrála v představení Štěstí, kde byl jejím hereckým parťákem Hynek Čermák (49).

V komedii hrají pár, který se sice nesmírně přitahuje, ale oba mají zcela neslučitelné světonázory. Zatímco Vondráčková hraje svobodnou a bezdětnou spisovatelku, Čermák je majitelem restaurace, jenž se rozvádí a má tři dcery. Rozhodli se ale, že zkusí štěstí spolu...

Vondráčková se na jevišti ukáže nejen v negližé, ale i svatebních šatech. Nechybí ani líbačka s Čermákem.

To vše z hlediště sledoval i její o 18 let mladší přítel Zdeněk Polívka. Zápasník MMA o vztahu s Vondráčkovou nechce mluvit, skoupá na slovo je i ona, přitom svého milého podpořila i na jeho zápase ve Frankfurtu. Ten jí pak podporu oplatit v divadle, kam vzal i svou rodinu.

Zatímco své syny si Vondráčková v zápasnické kleci neumí vůbec představit, u partnera jí drsný sport nevadí. „Líbí se mi to a jsem taková pyšná,“ culila se v nedávném rozhovoru pro Super.cz Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám