Hlavní obsah
Článek

Dress code na slavnostní premiéru muzikálu Okno mé lásky nebyl předem daný. Uvedení představení z hitů skupiny Olympic tak řada hostů pojala zcela volně. Zatímco některé dámy dorazily v dlouhé večerní, jiné si na divadelní událost oblékly minišaty. A některé z pozvaných vsadily na dekolt.

Ten největší souboj svedly hlavně dvě z přítomných. Do očí se už při příchodu do Divadla Broadway nešlo dívat influencerce Dominice Myslivcové (29). Sexy blondýnka oblékla černý overal s hlubokým výstřihem, který byl opravdu k nepřehlédnutí. Své přednosti dala na odiv také houslistka Markéta Muzikářová. Ta vsadila na krajkové mini, ve kterých předvedla nejen štíhlou figuru.

V krásném modelu na premiéru, kterou také sama odehrála, dorazila herečka Sandra Pogodová (48). Řada z krásek pak vynesla tradičně ve velké večerní. Na dlouhé šaty tentokrát vsadila zpěvačka Natálie Grossová (21), a také její sestra, tanečnice a fotografka Denisa Grossová.

V odvážných minišatech na večírku po premiéře pak zářila rapperka Sharlota Frantinová (27). Ta předvedla své tetováním pokryté tělo v pestrobarevném a hravém modelu, který doplnila výraznými botami. Manželka Petra Jandy (81), který na slavnostním uvedení muzikálu nemohl chybět, zvolila krátkou koženou sukni, kterou doplnila vzorovanými punčochami. Kdo další ze známých tváří si nenechal premiéru muzikálu Okno mé lásky ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám