Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) podporovala svého přítele Zdeňka Polívku na jeho zápase MMA ve Frankfurtu. V hledišti si mezi drsnými bitkami pilně četla divadelní text. Blížil se totiž její dlouho očekávaný návrat na divadelní prkna.

A jak je vidět, na premiéře hry Štěstí v pražském Divadle Palace pro změnu Vondráčkovou podpořil i Polívka, jenž na kulturní zážitek vyvedl i svou rodinu.

„Štěstí. Díky za cestu zpátky k divadlu. Ani jsem netušila, jak moc mi celých těch 12 let chybělo,“ rozplývala se Vondráčková po premiéře hry, kde hraje s Hynkem Čermákem. Bijec MMA se pak na sociální síti pochlubil snímky z hlediště i popremiérového posezení.

„Prostě top večer s mými lidmi,“ rozněžnil se Polívka a k fotce z divadelního zákulisí přidal i srdíčko. Samotná Vondráčková o vztahu s Polívkou nemluví. Naposledy aspoň prozradila, že jí bojové sporty imponují. Od mládí například chodila na box.

„Už někdy v sedmnácti nebo osmnácti jsem se chodila koukat na box. Jenom jsem to neříkala. Vždycky mě to bavilo,“ řekla Super.cz.

„Mám ráda, když se muži umí ubránit,“ dodala s tím, že je na svého milého pyšná. To o 18 let mladší Polívka sledoval Vondráčkovou od mládí.

„Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem víc fanouškem tvrdší hudby,” prozradil nedávo Super.cz Polívka, který si své soukromí střeží jako oko v hlavě a je raději, když ho lidé vnímají jako úspěšného sportovce a nikoliv jako „přítele Lucie Vondráčkové“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám