Hlavní obsah
Článek

Na Upper East Side v New Yorku se poslední týdny natáčí druhá řada seriálu A jak to bylo dál, který je pokračováním legendárního Sexu ve městě. Přestože po uvedení první řady panovaly u diváků smíšené pocity, tvůrci fanoušky o kultovní partičku svérázných kamarádek nepřipraví. Přestože absence sexuchtivé Samanthy v podání Kim Cattrall (66) je rozhodně znát, zbylé trio si určitě vystačí i samo.

Ač hlavní představitelky Carrie (Sarah Jessica Parker (59)), Charlotte (Kristin Davis (57)) a Mirandy (Cynthia Nixon (56)) už dávno řeší úplně jiné problémy, než tomu bylo v původním seriálu, o jeden zásadní prvek, jenž byl jeho nedílnou součástí, diváci nepřijdou.

Jde samozřejmě o divoké módní kreace, kterými proslula především sloupkařka Carrie Bradshaw, její představitelka svého času i díky seriálu platila za jednu z módních ikon a například španělského návrháře Manola Blahnika, jehož jméno se v sérii objevovalo opakovaně, vyšvihla do hvězdných výšin.

Pojďte se s námi podívat, jaké nové neotřelé nápady v odívání si tvůrci seriálu, jenž se u nás vysílá na kanálu HBO Go, přichystali tentokrát. Soudně podle fotografií to rozhodně nebude oproti Sexu ve městě žádný slabý odvar…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám