Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze zdánlivé dokonalosti slavných krásek mnohdy až oči přecházejí, ale věřte, že když se ráno probudí, vypadají dost podobně jako většina obyčejných ‚smrtelnic‘. Třeba taková Demi Lovato (31) má ráda výraznější make-up, a když ji omrzí její krátký sestřih, často sahá po parukách, a pokaždé si tak dokáže vytvořit nový look. Když ale vyrazí jen tak do města, nic z toho nepotřebuje.

Zpěvačka, která se proslavila už jako dítě vystupováním v pořadu Barney a přátelé, si ve středu vyšla se svým kanadským přítelem Jordanem Lutesem, známějším pod uměleckým jménem Jutes, na procházku po New Orleans, kde jsou ubytovaní v jednom z tamních hotelů.

Demi, která o sobě před časem prohlásila, že je nebinární, aby si to po pár týdnech zase rozmyslela, vsadila na pohodlí a v teplákách a mikině s kapucí ji v ulicích asi poznal málokdo.

Páreček, který randí od letošního léta, se sladil nejen ležérními outfity, ale i černým lakem na nehtech. Lovato ve městě pobývá momentálně díky jejímu turné Holy F**k, na nějž vyrazila po srpnovém vydání stejnojmenné desky. Jutes se přitom spolupodílel jako autor na několika skladbách. Demi se na albu otevřela svým fanouškům a vnímá ho jako zpověď a ozdravný proces z jejích dřívějších závislostí na drogách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám