Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci března Česko obletěla zpráva, že manželství Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) bylo oficiálně rozvedeno. Hudebník už v té době randil s moderátorkou Danielou Písařovicovou (45), krásná Miss World 2006 zatím zůstávala sama.

„Dávám si ještě čas pro sebe. Ty věci se nedají jen tak přeskočit. Ale ne že by nebylo z čeho vybírat, vedu teď hodně čilý společenský život,“ svěřila Super.cz nedávno Táňa.

Podle deníku Blesk prý ale Kuchařová už není sama, ale zatím o novém muži ve svém životě nechce mluvit.

Nebylo by se čemu divit, jedna z nejkrásnějších Češek o nápadníky nikdy neměla nouzi, jak ale exkluzivně Super.cz prozradila, tyto informace nejsou pravdivé a Miss World je zatím bez partnera.

Jsem právě na delší cestě po Bhútánu a tyto „zaručené“ senzace jsou mi vzdálené jako Bhútán od Prahy,“ nechala se slyšet Kuchařová.

Do zmíněného Bhútánu vyrazila s kamarádkami. Je to i spirituální duchovní cesta. „Těším se, že změním prostředí, na hory, kláštery, meditace. Já ráda cestuji i po gastro zážitcích a tady prý bude z čeho čerpat," řekla nám těsně před odjezdem.

Taťána letošní rok často trávila v zahraničí, ať už v USA, Španělsku nebo Chorvatsku. Nyní si tak užívá krásy Asie.

Reklama

Další články

Načítám