Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Arichteva (37) před čtyřmi lety zářila ve StarDance, teď si zkusila roli porotkyně v taneční soutěži Roztančené divadlo. Jak sama přiznala, bylo těžké posuzovat výkony svých hereckých kolegů odborně.

"Už si nic nepamatuju, je to už dlouho. Ráda bych hodnotila odborně, ale už netuším nic. Pata špička, nic nevím. Pro mě jsou všichni hrdinové, vím, co prožívají," řekla Super.cz Arichteva.

Ve StarDance tančila s Michalem Necpálem a i poté měli pár tanečních vystoupení na plese. To je ale minulost. "Už se nenarvu do kostýmu. V posledním kole StarDance jsem měla o patnáct kilo méně. Měla jsem asi 44 kilo. Pak přišlo těhotenství, jsem líná, žeru, neshodila jsem to," směje se.

"A hlavně nejsem typ člověka, který by řekl, že si dá dva tréninky a pak půjde něco ukázat za peníze. Potřebovala bych zase spoustu tréninků, aby to bylo dobré. A čas právě nemám," vysvětluje herečka.

Na svoji váhu už se po porodu syna Luky nedostala, ale vůbec to neřeší. "Volné šaty zakryjí všechno. Neřeším to. Nevnímám to tolik. S dítětem se hodně věcí změní, i pohled na sebe samotnou," dodala Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám