Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lenka Špillarová (38) je po vážné operaci. V Nemocnici na Bulovce byla hospitalizována kvůli tříselné kýle. Bohužel se ukázalo, že diagnóza je vážnější, než jak se původně očekávalo.

"Operace byla plánovaná už delší dobu, nešlo to více odkládat. Já jsem si myslela, že půjdu na operaci s tříselnou kýlou na pravé straně, nakonec se ukázalo, že mám kýlu i na straně levé, musely pryč obě," řekla Super.cz moderátorka pořadu Nový den na CNN Prima NEWS a Primě.

Příčinu kýly Lenka netuší. "Mohlo tam být mnoho faktorů jako například kašel, zvedaní těžkých věcí. Sama netuším," krčí rameny moderátorka.

Původně si myslela, že operační zákrok proběhne laparoskopicky. Nakonec došlo ke klasické operaci. "Mám na obou stranách jizvu, ale pan primář Pavel Horák z nemocnice Na Bulovce mi slíbil, že jizvy nepůjdou vidět, takže pořád prý budu moct nosit dvoudílné plavky," směje se.

Nyní už je z nemocnice doma, čeká ji klidový režim. "Pokud bude vše v pořádku, chci se vrátit do práce nejpozději v půlce listopadu," dodala Špillarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám