Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda britského Big Brothera Chanelle Hayes v poslední době figuruje spíš jako body positivity aktivistka. Záměrně upozorňuje na nedokonalosti svého těla a apeluje, aby si s těmi svými lidé nelámali hlavy a brali se, jací jsou.

A že o tom sama něco ví. Po účasti v reality show proslula spíše jako královna jojo efektu a její figura se hojně řešila. Loni se jí po tubulizaci žaludku podařilo shodit 50 kilo a vypadá výborně, i když ji stále trápí povislá kůže na břiše, strie, celulitida a zkrátka vše, co s rapidním úbytkem váhy souvisí.

V poslední době navíc apeluje, aby se na sítích objevovaly víc reálné snímky bez retuše. Sama se často o takové dělí a upozorňuje na rozdíl mezi Photoshopem a realitou.

I tentokrát se podělila o fotky v prádle a pro srovnání zveřejnila vyretušované fotografie, kde je vidět s dokonale hladkým, plochým bříškem, versus reálné snímky, na nichž dává na odiv povislou kůži.

„Říkala jsem si, že to nasdílím, abych vám připomněla, že Instagram není realita a vše se dá velmi snadno zeditovat. Takže se prosím nestresujte a nesnažte se srovnávat s ostatními,“ vzkázala fanouškům.

„Buďte k sobě vlídní. To je něco, co si musím denně připomínat, protože podvědomě se celý život s někým srovnávám. Není to ode mě hezké, ale dělám to,“ přiznala.

Na fotky s retuší a bez ní a na celkovou proměnu Chanelle se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám