Hlavní obsah
Článek

Když se Heidi Klum (50) a její osmnáctiletá dcera Leni objevily společně v kampani italské značky spodního prádla, našli se i kritici, které jejich společné snímky v krajkách pohoršily. Zazněla dokonce slova jako „nechutné, nevkusné nebo laciné“.

Leni si ale z kritiky těžkou hlavu nedělá. „Upřímně jsem se nedívala na žádné reakce,“ přiznala. „Jsem s kampaní celkově spokojená a užila jsem si skvělý den s mamkou,“ sdělila Page Six.

Mladičká modelka trvá na tom, že hejtům nevěnuje pozornost a za projekty, jako byl tento, je vděčná. Focení s matkou, která je pro ni inspirací, ji prý baví.

Snímky matky s dcerou v prádle označil za nevhodné například i moderátor Howard Stern ve své rádiové show na stanici SiriusXM. Řadě kritiků na sociálních sítích se také nelíbilo, že Heidi sexualizuje svou dceru. Jiní se modelek zase zastali s tím, že je Leni plnoletá a kritika pramení ze závisti. Ať tak či onak, rozhodně vzbudila pozornost.

Otcem Leni je Flavio Briatore, ovšem v roce 2009 si ji adoptoval tehdejší manžel Heidi, zpěvák Seal, s nímž má další tři děti. Rozvedli se v roce 2014. O pět let později se Klum provdala za zpěváka Toma Kaulitze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám