Hlavní obsah
Článek

Nejbohatší člověk světa Elon Musk (51) má poměrně bohatý soukromý život. Jeho ložnicí prošla i řada slavných krásek, ale je pár žen, k nimž ho to stále táhne. Jednou z nich je nepochybně jeho bývalá manželka Justine Musk, rozená Wilson, s níž odjížděl i z nedělní halloweenské party pořádané herečkou Bellou Thorne.

Zakladatel kosmické společnosti SpaceX a majitel automobilky Tesla dorazil na party do exkluzivní čtvrti Beverly Crest okolo 21. hodiny. Tam na něj již čekala tajemná kráska přestrojená za Catwoman. Nakonec se ukázalo, že onou dámou není nikdo jiný než jeho exmanželka Justine.

Dvojice na večírku pobyla do druhé hodiny ranní a následně společně odešli za přítomnosti několika bodyguardů k přistavenému vozidlu. Po zhruba 15 minutách dorazili k jeho hotelu a po zbytek noci z něj prý nevyšli.

S padesátiletou kanadskou spisovatelkou byl Musk ženatý v letech 2000 – 2008 a mají spolu pět dětí, osmnáctiletá dvojčata Griffina a Vivian a šestnáctiletá trojčata - chlapce Kaie, Saxona a Damiana.

Po dvou manželstvích s herečkou Talulah Riley a známosti s Amber Heard začal Musk randit se zpěvačkou Grimes, s níž má dvouletého syna jménem X AE A-XII a dceru opět s netradičním jménem Exa Dark Sideræl Musk, jež se narodila loni v prosinci. O pouhý měsíc dřív přitom přivedla na svět dvojčata obchodnice Shivon Zilis a jejich otcem není nikdo jiný než právě Elon Musk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám