Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) a její partner Travis Scott (31) se chystají prodat nádherný dům v Beverly Hills. Těžko uvěřit, že by někdo chtěl opouštět takovou parádu s rozlohou 900 metrů čtverečních, ale pár má zřejmě ještě jinou představu o tom, kde chtějí vychovávat své dva potomky. Nemovitost si ovšem Kylie umí náležitě ohodnotit, a tak za ni požaduje závratných 21,9 milionu dolarů, v přepočtu na koruny by si tak našinec musel připravit asi 543 milionů.

Interiér, v němž se o útulný dojem postaraly především teplé odstíny béžové a moderní nádech pak dodávají antracitová s černou, je laděn do přírodních materiálů, použito je především dřevo či mramor v kombinaci s kovem.

Noví majitelé se kromě sedmi ložnic a deseti koupelen uvnitř domu mohou těšit na vychytávky, jako je dvojitá šatna, zkrášlovací místnost, domácí kinosál, kulečníková místnost s mramorovým barem a mnoho dalšího. Dominantou jsou pak obrovská okna od stropu až k podlaze.

Exteriéry oplývají bazénem, do nějž je vstup po pár schodech přímo z domu, k dispozici je i terasa s jídelnou, lázně, či prostory pro větší sešlosti s vestavěným grilem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám