Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Kubišová (81) slaví životní jubileum. První listopadový den vstala se skvělou náladou a už od rána přijímala gratulace ke svým 80. narozeninám. V dobré formě dorazila také na tiskovou konferenci do pražské Lucerny. To, že dny předtím trávila na kapačkách, by na zpěvačce poznal jen málokdo.

Pracovní kolotoč a nabitý program ve dnech blížících se jejímu jubileu si vyžádal svou daň. A zpěvačka měla dokonce obavy z covidu. „S dcerou jsem to nestihla oslavit, protože byla na práškách a měla re-covid,“ svěřila se zpěvačka, která je ráda, že neonemocněla také. I tak poslední říjnové dny řešila únavu a musela na kapačky.

„Kupodivu jsem zdravá. O prázdninách jsem byla na dvou kapačkách a skutečně do mě napumpovali, co mohli,“ prozradila s úsměvem Marta Kubišová, která ve svůj narozeninový den byla plná energie.

„Vstávalo se mi zlehka, ale pak to začalo. Mám v nohách osmkrát první patro a už jsem si říkala, kam já ty kytky dám. Telefonáty budu řešit odpoledne a večer,“ prozradila zpěvačka, která ke svému jubileu převzala památeční bankovku se svým portrétem. Ze sběratelského kousku byla sama nadšená.

„Byla jsem hrozně překvapená, ještě víc, když člověk vidí, jak se tisknou peníze v televizi a pak, když mě vzali do té tiskárny. Říkala jsem si, že je neuvěřitelné, kam já se podívám díky svým narozeninám. Jen vám nikdo tu bankovku nevezme,“ dodala se smíchem legendární zpěvačka. Bankovek se vyrobilo symbolicky 1989. Po sametové revoluci se totiž mohla vrátit na pódia a začít znovu zpívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám