Hlavní obsah
Článek

Milovnice převleků Heidi Klum (50) opět dostála své pověsti ‚královny Halloweenu‘ a vymyslela naprosto geniální a originální kostým. Společně se svým manželem Tomem Kaulitzem se nenechali zahanbit a na party, kterou topmodelka každoročně pořádá, dorazili v přestrojení za rybáře a jeho návnadu!

Už samotný příchod páru byl příslibem vtipné podívané, Heidi se totiž v kostýmu tučného červa téměř nemohla pohnout a před fotografy docupitala jen po malinkých krůčcích. Tom přitom měl svou návnadu chycenou na prutu. Následné rozhovory pro média Heidi absolvovala komicky vleže na zemi.

O topmodelce je známo, že si ze sebe umí udělat legraci a rozhodně jí na Halloween na rozdíl od mnohých kolegyň nejde o to, aby jí to za každou cenu slušelo. Již v minulosti vyrazila za stařenku, Fionu, děsivého vlka z videoklipu Michaela Jacksona Thriller, nahou mimozemšťanku, opici či v kostýmu, kdy vypadala jako bez kůže.

Mnozí se tak museli pousmát i jejímu poslednímu postu na Instagramu, kdy se prostřednictvím svého nahého snímku chlubila výsledkem samoopalovacího nástřiku, k němuž uvedla, že jde o první fázi příprav na Halloween. Všichni tak čekali, v jak odvážné kreaci se tentokrát představí. Klum se ale během následné party již bez přítomnosti fotografů z kostýmu vysvlékla, a tak své opálení nakonec mohla přeci jen předvést.

Populární porotkyně soutěže America’s Got Talent pochopitelně na akci pozvala i svou půvabnou dceru Leni, která se blýskla v sexy kostýmu inspirovaném filmovou Catwoman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám