Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicola Peltz (27) poskytla rozsáhlý rozhovor pro magazín Times, ve kterém mimo jiné promluvila o žárlivosti mezi ní a manželem Brooklynem Beckhamem (25). Po svatbě, která proběhla v dubnu, se prý situace trochu zklidnila, i když jí stále vadí manželovy fanynky, a i Brooklyn si ji hlídá.

„Myslím, že jsme teď po svatbě ve vztahu sebejistější. Když ke mně předtím přišel nějaký kluk, byl to větší problém,“ přiznala.

Beckham je prý dost žárlivý. „Oba jsme,“ připustila modelka s tím, že jí to u partnera nevadí, a naopak to shledává sexy.

Už od svatby s nejstarším synem z klanu Beckhamových se proslýchá, že je Nicola na nože se svou tchyní Victorií. I k tomu se Peltz vyjádřila.

„Všude vidím slovo svár, někdo se něčeho chytil a takhle to teď nazývají. Myslím, že to začalo, protože jsem na svatbu neoblékla šaty její značky,“ popsala s tím, že je opravdu chtěla vynést a cení si Victoriina gesta, že pro ni nechala pod svou značkou navrhnout svatební róbu, ale ateliér je zkrátka nestihl zhotovit včas.

„Mrzí mě, když lidé říkají, že jsem si je nikdy nechtěla obléknout, protože to zkrátka není pravda,“ uvedla na pravou míru.

Nicola nakonec oblékla model od Valentina, Victoria zase oblékla další ze svatebčanů včetně kamarádky Evy Longorie, maminky Jackie Adams nebo tehdejší přítelkyně syna Romea Mii Regan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám