Hlavní obsah
Článek

Platí za nekorunovanou královnu halloweenských party, ale tentokrát se Heidi Klum (50) rozhodla pro sebeprezentaci trochu z jiného soudku. Místo toho, aby se navlékla do dalšího originálního kostýmu, naopak se svlékla jen do miniaturních kalhotek a předvedla se tak svým deseti milionům sledujících na Instagramu téměř v rouše Evině.

Původem německá topmodelka na prahu padesátky odkládá svršky snad víc než kdykoli předtím. Nedávno například vzbudila kontroverzní reakce nafocením kampaně na spodní prádlo se svou osmnáctiletou dcerou Leni.

Nyní se Heidi snažila dát na odiv nový samoopalovací postřik, při jehož aplikaci měla na sobě jen minimalistická tanga, která si na ukázku rozdílu ještě neváhala pořádně stáhnout. Podle jejího komentáře se jednalo o první přípravu na letošní Halloween.

V minulosti se staly ikonickými její převleky za starou dámu, Jessicu Rabbit či za Fionu se Shrekem, před čtyřmi lety ji tak doprovodil i její manžel Tom Kaulitz. Modelčinu vášeň podpořil kdysi i její exmanžel Seal, společně vyrazili na party v roce 2011 jako páreček opic.

Jedna z ikon modelingu a dlouholetá porotkyně soutěže America’s Got Talent si od svého oblíbeného převlékání do kostýmů musela dát dva roky pauzu kvůli pandemii covidu-19. Nechme se tedy ještě překvapit, s čím se předvede letos…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám