Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle už trochu přepískli, ozývá se ze zahraničních médií. Herečka Megan Fox (37) a její snoubenec Machine Gun Kelly (34) se totiž na páteční oslavu nazvanou Casamigos Halloween Party v Beverly Hills přestrojili za své kolegy z branže Pamelu Anderson (56) a Tommyho Leeho (59) z dob, kdy tvořili zřejmě nejbouřlivější pár v Hollywoodu. A neodpustili si ještě nějaký ten skandálek navíc…

Slavný bývalý páreček z devadesátek se dostal opět do povědomí i díky osmidílné minisérii Pam & Tommy a nebyli by to Megan s Machine Gun Kellym, aby nezašli ještě trochu dál. Přímo na party předvedli scénku, kdy ‚Tommy‘ šňupe prášek z ‚Pameliných‘ ňader. Video zachycující bizarní akci pak sdíleli na Instagramu.

Kontroverzní dvojice si tak díky kostýmům rovněž prohodila barvu vlasů, zatímco brunetka Megan nasadila blond paruku, peroxidový Machine musel mít jako Tommy pochopitelně vlasy tmavé.

Hvězda Transformers zvolila úzké růžovo-vínové minišaty, které si na sebe oblékla kráska z Playboye a Pobřežní hlídky před více než dvaceti lety na slavnostní otevření komplexu Hard Rock Hotel & Casino v Las Vegas. Není pochyb, že podoba s předlohou byla tentokrát vskutku senzační…

Reklama

Další články

Načítám