Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmička je ve vztazích zásadní, říká se. Alespoň co se společně strávených let týče. Toto zlomové číslo podle nejnovějších zpráv neustáli DJ David Guetta (54) a Jessica Ledon (30). Zásadním důvodem rozchodu byla prý Davidova pracovní vytíženost.

Pár začal randit v roce 2015 a vypadalo to na lásku jako z pohádky. Minulý rok se psalo o tom, že Guetta dal své sexy brunetce místo prstenu zásnubního takzvaný ‚promise ring‘, neboli prsten zaslíbení, jelikož na manželský svazek prý slavný DJ po jednom nezdaru z minulosti s matkou svých dvou dětí Tima (18) a Angie (14) Cathy Guettou již nevěří.

Zdroj deníku The Sun prozradil, že zatímco Guetta trávil většinu letošního léta na Ibize, jeho milá pobývala u něj doma na Floridě.

„David a Jess se odcizili a jejich životní styl už prostě nebyl kompatibilní. Už toho spolu tolik zažili, že jsme si všichni kolem nich mysleli, že byli stvořeni jeden pro druhého, ale takhle na dálku to prostě nefungovalo,“ upřesnil zdroj s tím, že určitá naděje na obnovení jejich vztahu tu stále ještě je.

„Kontakt úplně nepřerušili, takže někteří z nás doufají, že to dají zase dohromady, ale on se kvůli tomu nevzdá svých povinností,“ dodal zdroj na adresu svého slavného kamaráda, který stanul v uplynulých dvou letech opět na vrcholu žebříčku nejlepších dýdžejů světa podle uznávaného britského magazínu DJ Mag.

Reklama

Další články

Načítám