Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V soutěži krásy bodovala Lilian Sarah Fischerová v roce 2007. Přestože od okamžiku, kdy získala titul II. česká vicemiss, uplynulo už 15 let, občas se stále objeví před objektivem. A není se čemu divit. Křehká brunetka, která dala před kariérou v modelingu přednost té herecké, vypadá stále fantasticky.

„Vybírám si a je to spíše výjimečně,“ svěřila se Lilian, která nafotila sérii smyslných snímků. Vedle focení se posledních několik měsíců věnovala mimo jiné přípravám jedinečné charitativní akce, kterou je muzikálového představení Horečka nedělní noci. „Za tímto projektem se vždy skrývá několikaměsíční práce. Tak je tomu i tentokrát. V mnoha směrech už jsme sehraný tým a víme, co očekávat a na co se zaměřit. Je pravdou, že tento rok máme rekordní počet účinkujících. Bude nás celkem 120, což už je pořádný kolos,“ svěřila se herečka a modelka, která se na jevišti Hudebního divadla Karlín objeví spolu s Václavem Koptou, Leonou Machálkovou, Ondřejem Rumlem, Míšou Tomešovou, Ivanou Korolovou nebo Anetou Krejčíkovou.

„Některá čísla jsme obměnili, stejně jako účinkující. Ne z důvodu, že by odstoupili či jsme se nějak nepohodli, ale není zkrátka možné, aby se podařilo, dostat všech 120 totožných umělců v jeden konkrétní čas na jedno místo. Vždy to beru jako výzvu, že do představení má vstoupit někdo nový, kdo do něj vnese zase jinou jiskru,“ svěřila se Lilian, která působí jako herečka a tanečnice a na jevišti je jako ryba ve vodě.

Reklama

Další články

Načítám