Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se blíží smutné výročí úmrtí syna Zena, kterého počala s moderátorem Nickem Cannonem (43) a který bohužel v pouhých pěti měsících zemřel na tumor na mozku, pochlubila se Alyssa Scott rostoucím bříškem.

Když loni v prosinci přišli o syna, Cannon jeho matku nesmírně opěvoval. „Je to nejsilnější žena, jakou jsem kdy viděl. Nikdy jsme se nepohádali. Nikdy nebyla naštvaná. Byla emocionální, když to potřebovala, ale každopádně nejlepší matka,“ přiznal krátce po smrti Zena.

Alyssa potvrdila těhotenství 26. října, i když ho naznačila už dříve snímkem s vypouklým bříškem. Na aktuálním snímku je ještě se čtyřletou dcerou Zeelou, ale o otci očekávaného potomka zatím nepadlo ani slovo. Není tedy ani jasné, jestli je jím Cannon, pro nějž by to byl v pořadí 12. potomek.

Moderátor a proslulý rozsévač semene překvapil v polovině října oznámením narození 9. potomka, zatímco 10. s 11. jsou na cestě. Nejnovější přírůstek, holčičku Onyx, má s modelkou LaNishou Cole.

Pár týdnů předtím Cannon přitom oznámil, že čeká v pořadí 11. dítě, tentokrát s modelkou Brittany Bell. Mezitím také v říjnu očekává příchod 10. dítěte s Abby De La Rosou. V červenci se mu pak narodil 8. potomek, chlapec, tentokrát s Bre Tiesi.

Že čeká 8. dítě, vyšlo najevo v době, kdy moderátor ještě oplakával úmrtí zmíněného syna. S aktuálně rovněž těhotnou DJkou Abby De La Rosou má pak dvojčata, syny Zilliona a Ziona, kteří v půlce června oslavili rok.

Dále má Nick dceru Powerful Queen (19 měsíců) a syna Goldena (5) s Brittany Bell, která je s ním aktuálně také těhotná. A v neposlední řadě dvojčata Moroccana a Monroe (11) s exmanželkou Mariah Carey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám