Hlavní obsah
Článek

Na romantickou dovolenou do opravdového ráje odletěla s manželem Lucie Šlégrová (42). Držitelka korunky krásy si s bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem užívá exotiku na Maledivách a průzračné moře a čisté písčité pláže si nemůže vynachválit.

Její obdivovatelé pak musí plesat nad pozdravy z dovolené, které modelka zaslala. Po snímcích v bikinách předvedla misska své dokonalé tvary jako chytrá horákyně. V háčkovaných plavkách si modelka a trojnásobná maminka užívala na pláži a chytala bronz.

„Fakt nádhera! Říkali jsme s Jirkou, jak nás tady odtud oba bolí oči. A jinak ty chaloupky na vodě za mnou, to se mi tak moc líbí. Nemá to chybu. Když jsem byla dítě a začínaly se v porevolučních časopisech objevovat tyhle fotky s domečky na vodě, vždycky jsem říkala, že tam jednou pojedu, a moje mamka se na mě vždycky tak mile podívala. S takovou upřímnou lítostí,“ svěřila se Lucie, která si s manželem užila dovolenou, kterou dostal k narozeninám, bez dětí.

„Můj manžel slavil před rokem a půl své kulaté životní jubileum. A byli to právě naši kamarádi, zhruba přes 100 lidí, kteří se složili a manželovi dopřáli tento bombastický výlet,“ řekla Super.cz modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám