Hlavní obsah
Článek

Kdyby nedošlo k rozchodu s otcem jejího syna Jiříčka, scenáristou Petrem Kolečkem (40), byla by zřejmě v tuto dobu Aneta Vignerová (36) ještě doma jako maminka na téměř plný úvazek. "Věřila jsem, že se ještě zpátky na mola dostanu, protože mě ta práce vždycky bavila. Asi by to nebyl problém ani předtím, ale víc jsem si vybírala," vysvětlila.

S Anetou jsme se potkali na přehlídce návrhářky Tatiany Kovaříkové, kterou v jejích modelech zahajovala a uzavírala. Na práci si nemůže stěžovat ani v rámci spoluprací na sociálních sítích, kde pokračuje v některých z dřívějška, ale přibyly jí také nové. "Hlady bych neumřela, uměla jsem se o sebe postarat vždycky. Práci si teď jinak plánuji, mám na to větší prostor, i na práci, kterou jsem dřív nebrala. I ten můj současný mediální obraz je asi zajímavý," upřesnila.

"Znovu jsem se setkala s agenturou, která mě výborně zastupuje, řekla jsem, že jsem teď k práci víc otevřená. Předtím jsem se hlavně věnovala Jiříkovi, chtěla jsem si užít mateřskou a neměla jsem pracovní ambice," řekla Super.cz Aneta, která si z pochopitelných důvodů musela najít k synovi chůvu. "Maminka bydlí daleko, navíc je teď v nemocnici. Ale doufám, že bude brzy v pořádku," má další starosti modelka.

Vzhledem ke stresu, který Vignerová prožívala, není divu, že zhubla. "Je fakt, že jsem trochu zhubla. Ale na jednu stranu jsem ráda, protože se vracím zase zpátky s modelkovskými mírami. Někdo může říct, že jsem hubená až moc, ale k tomu modelingu to ještě pořád patří," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám