Hlavní obsah
Článek

Po mediálně rozebíraném rozchodu s kolegyní Lucií Hunčárovou Jan Onder (38) říkal, že s tanečnici už vztah nechce. Člověk ale míní a život mění... Do života mu vstoupila o 15 let mladší Natálie Otáhalová a láska jim jen kvete.

Pár žije v krásném mezonetovém bytě v pražských Nuslích a Jan se nedávno Super.cz svěřil, že Naty je skvělá drahá polovička. „Natálka je typická hospodyňka, nabízí jídlo a furt se o mě stará.“

Jaký na to má názor tanečnice a herečka, kterou diváci mohli vidět v seriálu Pozadí událostí na ČT? „Umím skvělé tousty se šunkou a sýrem. Ale když chci, tak i něco uvařím, ale moc se to nestává. Takže vaří spíš Honza, třeba těstoviny s krevetami, a je to výborný,“ reagovala se smíchem Natálie.

Už vymýšlejí, co podniknou následující měsíce. „Štědrý den strávím s rodinou, ale my si s Honzou uděláme vlastní Vánoce. Samozřejmě bychom rádi někam vyrazili, ale máme práci a já mám školu. Budu mít druhé absolventské představení, tak to budu mít nabité.“

A co má kráska na svém partnerovi úplně nejraději? „Honza je strašně vtipný, zábavný, hodný člověk, a to si myslím, že bohatě stačí,“ dodala Natálie Otáhalová, která studuje poslední rok na herecké škole. Po dokončení studia by se ráda dál herectví věnovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám