Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejslavnějších českých herců Jiří Langmajer (57) zažívá úžasné životní chvíle. Nejenže je šťastně ženatý s krásnou Adélou Gondíkovou (50) a dvojice svým humorem baví tisíce fanoušků na sociálních sítích, ale daří se i jeho dětem.

Dcera Julie úspěšně dokončila magisterské studium a herec se neubránil emocím. „Sem na tebe nesmírně pyšnej, dcerunko,“ napsal k fotografii, kde pózuje Julie a zmínil i svoji bývalou ženu, když pronesl, že je Julie chytrá po mamince.

Rodinné vztahy se zdají býti sluncem zalité. Dcery Langmajera Tereza a Julie dorazily letos v dubnu i na premiéru filmu Po čem muži touží 2, aby tatínka podpořily a skamarádily se i s dcerou Adély Nelou Brouskovou. Ani jedna z dcer netouží po slávě a herectví jde mimo ně.

Dcera Tereza z Jiřího udělala dědečka, když v roce 2018 přivedla na svět syna Timoteje. Herec se tím nikde nechlubil, „novinku“ prozradil v rozhovoru s Terezou Kostkovou (47). „Mám vnoučka,“ práskl a přál by si, aby se také vyhnul herecké kariéře. „Doufám, že budu mít šanci ho navést na úplně jinou kolej. Kdyby měl prožít takovej život jako já, tak by jeho maminka, což je moje dcerka, asi nebyla úplně spokojená,“ prozradil se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám