Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes dvaasedmdesátiletá americká herečka, skladatelka a bývalá královna krásy Linda Thompson měla tu čest několik let strávit po boku zřejmě nejžádanějšího muže své doby Elvise Presleyho (†42). Thompson nyní prozradila, jak legendární zpěvák, který učinil z rock and rollu fenomén, vlastně líbal.

Se svou první láskou, kterým byl právě Elvis, dokonce přišla o panenství a vzpomínka na jeho polibek prý zůstává živá i dlouhých 45 let po jeho smrti. Líbání s Elvisem bylo totiž prý jako když „ponoříte své rty do dvou měkkých sladkých marshmallow“.

Hudební legenda strávila s Lindou téměř pět let, ale ona toužila po dětech a "normálnějším" životě bez emocí, které byly u Elvise jako na houpačce, a bez jeho excesů a závislostí.

Po rozchodu s Presleym Linda zakotvila u dalšího slavného muže, jemuž se přezdívalo Mr. America. Šlo o olympijského desetibojaře Bruce Jennera, otce slavných sester Kylie a Kendall Jenner, který před sedmi lety změnil pohlaví a stal se Caitlyn Jenner. Vzali se v roce 1981 a měli spolu dva syny Brandona a Brodyho. Po pěti letech se však jejich cesty rozešly.

Jejím třetím osudovým mužem a druhým manželem se stal kanadský hudební producent David Foster, s nímž strávila čtrnáct let. Ten je v současnosti ženatý s herečkou a zpěvačkou Katharine McPhee a oba jsou blízkými přáteli prince Harryho a jeho ženy Meghan.

S poměrně obsáhlým seznamem bývalých partnerů ale Linda přiznává, že právě Elvis byl láskou jejího života. Ten přestože zemřel již v roce 1977, je stále nejprodávanějším interpretem na planetě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám