Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Španělsku pokračuje natáčení šesté série mimořádně úspěšného seriálu Koruna, konkrétně scény posledních hodin princezny Diany. Emmu Corrin v roli vystřídala Elizabeth Debicki a před maskéry a kostyméry je opět nutno smeknout. Z podoby se zesnulou lady Di, i vzhledem ke kontextu, mrazí.

Herečku fotografové zachytili v Barceloně v šedém kostýmku a černém tričku, což je model, který na sobě měla princezna z Walesu v době tragické nehody v pařížském tunelu. Princeznina partnera Dodiho Al-Fayeda hraje Khalid Abdalla.

Zatímco fanoušci se nových dílů nemohou dočkat, aktuálně natáčená série má i odpůrce. Přítelkyně lady Di Simone Simmons označila natáčení scén předcházejících úmrtí princezny za „sadistické a podlé“. „Je to naprosté dno. Lidé za pochodu přepisují historii, z toho mám vztek,“ uvedla pro The Sun Simmons, jež seriál označila za nechutný a nemocný.

Scénář podle ní velmi zasáhne prince Williama a Harryho. „Donutí je to znovu prožít bolest, agonii a trápení, kterým si prošli po smrti své matky,“ míní Simmons.

Reklama

Další články

Načítám