Hlavní obsah
Článek

Manželka Karlose Vémoly (38) a matka jeho dvou dětí Lela Vémola (34) reagovala na údajnou nevěru svého muže s mladinkou modelkou a herečkou filmů pro dospělé Rikou Fane tak, že jde o pseudoaféru a slečna se chtěla pouze zviditenit.

"Je velmi smutné, že to odnáší naše rodina," uvedla Lela, která zprávám, že jí byl muž nevěrný, s nimiž přišel web Extra.cz, nevěří.

To si ovšem nenechala líbit Rika, která se rozhodla veřejně reagovat, a to stejně jako Lela prostřednictvím sociálních sítí. Jako důkaz, že si nic nevymýšlí, na instastories sdílela i esemeskovou konverzaci s Karlosem, kde si domlouvají schůzky. Vémola přitom popřel, že Riku zná.

"Opravdu jsem se nechtěla vyjadřovat, nicméně už mě nebaví poslouchat, že si potřebuju honit slávu na někom, jako je tahle paní nebo její manžel," napsala Rika.

Rika Fane Vémolu očividně zná, ač to bijec odmítá.

"Článků o mně vyšlo vždycky dost a tohle mi slávu určitě neudělá. O svých pět minut slávy jsem se postarala ve svém prvním videu a k tomu jsem rozhodně Karlose a Lelu nepotřebovala. Slávu a peníze si úspěšně zvládnu udělat sama," míní blondýnka, jež natáčí filmy pro dospělé.

Zároveň si směrem k Lele nebrala servítky. "Aby jsi zakryla neštěstí doma, hážeš špínu na holky, za kterými ti manžílek utíká," neváhá tykat Karlosově manželce Rika... U Vémolů tak bude asi ještě hodně veselo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám