Hlavní obsah
Článek

Měla to být nejkrásnější chvíle jejího života, místo toho přišla obrovská bolest. Herečka Sára Affašová (29), partnerka herce Martina Donutila (32), syna známého Miroslava Donutila (73), přišla o miminko. Tři dny poté smutnou zprávu zveřejnila.

"Ze 17. na 18. v noci jsem přestala cítit pohyby miminka, přestalo mu tlouct srdíčko. Den před oficiálním termínem porodu 18.10. večer jsem po vyvolání nakonec přirozenou cestou porodila našeho přenádhernýho syna Matyáše Donutila, 3130 g, 50 cm. Bez dušičky," napsala Sára s tím, že dítě bylo do poslední chvíle naprosto zdravé a nikdo netuší, co se mohlo stát.

Rozepsala se o silné, palčivé a drásající bolesti. "Mám pocit, že něco ve mně zemřelo a s tím naším miminkem odešel i kus mě," svěřila.

Ve svém postu na sociálních sítích děkuje za podporu svému partnerovi a slibuje, že až nejhorší bolest přejde, budou se snažit jít dál, i když nikdy nezapomenou.

"Budeme to zkoušet znovu a líp. Jednou bude nějakýmu dalšímu děťátku, doufáme, Matyášek starším bráškou a bude ho seshora hlídat," uvedla herečka a v tak těžké chvíli poprosila o respektování soukromí.

„Myslete na nás, posílejte sílu v myšlenkách, zapalte svíčku za našeho malýho Matyáška, truchlete s náma, ale nepište nám, prosím. Na nic se nás neptejte, jsme vyčerpaní,“ požádala.

Reklama

Další články

Načítám