Hlavní obsah
Článek

Nejvnadnější česká misska Lucie Šlégrová (42) utekla před podzimním počasím do tepla. S manželem Jiřím Šlégrem zabalili kufry a vyrazili na romantickou dovolenou do exotiky. Tentokrát si průzračnou vodu a bílé písčité pláže užívají bez dětí, pobyt na Maledivách byl totiž dárek.

„Můj manžel slavil před rokem a půl své kulaté životní jubileum. A byli to právě naši kamarádi, zhruba přes 100 lidí, kteří se složili a manželovi dopřáli tento bombastický výlet. Můj muž vždycky říkal: “Už jsem toho v životě hodně viděl, ale Maledivy jsou pro mě nejvíc”. A tak díky vám máme z malých divů velké divy,“ svěřila se nám sexy kráska, která z dovolené snů poslala pozdrav.

Lucie bodovala v soutěži v roce 2005 a na přehlídkové molo by si v plavkách mohla troufnout i dnes. Trojnásobná maminka vystavila své fantastické tělo v titěrných bikinách a předvedla nejen svůj útlý pas. Romantickou dovolenou si vnadná kráska nemůže vynachválit a není se čemu divit, při pohledu na krásnou přírodu, ve které si denně užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám