Hlavní obsah
Článek

Poté, co šokoval svět přiznáním, že málem přišel o život v důsledku své dlouholeté závislosti, se Matthew Perry (†54) rozpovídal o partnerských vztazích. Herec aktuálně hledá přítelkyni, která bude soběstačná, v minulosti měl totiž v lásce smůlu a bohužel narazil i na ženy, kterým šlo pouze o jeho jmění.

30 let zápolil se závislostí, ale když je konečně čistý, už se prý lásky nebojí, jak přiznal v rozhovoru pro People, kterým promuje svůj memoár Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih, jenž vychází 1. listopadu.

„Beru to opravdu vážně. Až se příště zamiluji, nebudu se bát věcí, které mě doposud děsily,“ uvedl s tím, že je připraven založit rodinu.

Jeho partnerka by měla být soběstačná ve všech ohledech, speciálně pak po finanční stránce. „Už jsem se párkrát spálil. Několika ženám v mém životě šlo pouze o moje peníze, nikoliv o mě,“ přiznal, nikoho konkrétního však nejmenoval.

Perry randil v minulosti s Julií Roberts, Yasmine Bleeth a naposledy, od listopadu 2020 do června 2021, se svou manažerkou Molly Hurwitz.

S tou byl dokonce zasnoubený. „Někdy věci prostě nevyjdou, jako tohle. Přeji Molly jen to nejlepší,“ uvedl po rozchodu v prohlášení pro People.

Od té doby je herec zjevně single a nezbývá než mu přát, aby si teď, když si dal konečně život do pořádku a ví, co chce, našel tu nejlepší partnerku, s níž bude šťastný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám