Hlavní obsah
Článek

Poporodní deprese si nevybírají. Můžete být slavnou miliardářkou, ale před psychickými problémy vás to neuchrání. Své o tom ví Kylie Jenner (26), kterou po porodu syna, jenž přišel na svět v únoru, trápily deprese.

„Bylo to pro mě opravdu těžké,“ přiznala sestře Kendall v nové epizodě rodinné show Kardashianovi, kterou uvádí každou neděli Disney+. „Tři týdny jsem brečela nonstop každý den,“ dodala s tím, že s ní cloumaly hormony i po narození první dcery Stormi, tentokrát to ale bylo horší.

„Po šesti týdnech to docela přešlo, ale rozhodně jsem měla slabé chvilky. Když nepláču každý den, je to úspěch,“ nechala se slyšet.

Kylie se musela smířit také se změnou svého těla. Majitelka figury tvaru přesýpacích hodin si postěžovala na povislá prsa a že během těhotenství nabrala 27 kilo, což se samozřejmě na jejích křivkách projevilo.

Kila šla nicméně dolů rychle. Už dva měsíce po porodu shodila 18 kilogramů, a to hlavně díky kombinaci chůze a pilates. Ostatně i při prvním těhotenství měla nahoře skoro 20 kilo, kterých se jí podařilo rychle zbavit.

Ačkoliv má Kylie pochopitelně jiné možnosti než „obyčejné smrtelnice“, krátce po narození synka fanynkám vzkázala, aby na sebe nebyly tak přísné, když se stanou maminkami, a nepřepínaly se ve snaze získat okamžitě zpátky křivky, které měly před těhotenstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám