Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Coolidge (61) byla úžasná na premiéře druhé série úspěšného seriálu Bílý lotos v Los Angeles. Držitelka Emmy vyšponovala poprsí v přiléhavých krajkových šatech a byla stejně sexy jako když před 23 lety sváděla zajíčka Finche v komedii Prci, prci prcičky.

Jennifer si v září za roli Tanyi McQuaid v limitované sérii odnesla cenu Emmy. Ocenění si velmi užila a skoro ji ani nedostali z pódia. A to roli málem ani nevzala.

Nabídka jí přišla v průběhu lockdownu, kdy se ze stresu přejídala a přibrala 18 kilo. Z role tedy měla strach. „Říkala jsem si, že jsem tlustá, ale kamarádka mi řekla, že bych byla idiot, protože takové příležitosti nepřichází jen tak,“ přiznala loni v prosinci Page Six.

A dobře udělala, že na roli kývla, o projekty aktuálně rozhodně nemá nouzi. Kromě 2. řady Bílého lotosu, která vychází na HBO Max už 30. října, ji diváci mohou vídat také v netflixovém seriálu Vidím vás.

V příštím roce uvede také dva filmy a v neposlední řadě si k radosti fanoušků zopakuje roli Paulette v Pravé blondýnce 3. Jennifer si tedy v blízké době ještě užijeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám