Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Policejní tým vedený kapitánkou Janou Vinickou vyřeší svůj poslední případ. Televizní diváci potkávali Soňu Norisovou (50) na obrazovkách v roli kriminalistky dlouhých 13 let.

Policie Modrava však míří do svého finále a v neděli odvysílá televize Nova závěrečný díl čtvrté řady. Nutno říct, že přesto, že od první klapy uplynulo spoustu let, půvabná Slovenska vypadá stále stejně.

Pilotní díl seriálu, někdy uváděn jako film, byl natočen už v roce 2008, odvysílaný byl ale až v roce 2011. U diváků si získal velký ohlas. Přesto dostal z důvodů finanční krize na pár let stopku. Štáb se k natáčení vrátil v roce 2013 a první epizoda byla odvysílaná v únoru 2015. Přestože se seriál u diváků těšil velké oblibě, režisér Jaroslav Soukup má jasno a s další řadou nepočítá. To, že se s kamerou na Šumavu vrátí, však nevyvrací.

„Se seriálem jsem se definitivně rozloučil. Šumava mě ale stále láká, rád bych jí ještě věnoval například televizní film, ale uvidíme, jestli přijde námět, který mě nadchne a který by mohl bavit diváky třeba podobně jako Policie Modrava,“ dodává režisér. Nejen pro něj, ale i pro zbytek štábu bylo natáčení srdeční. „Skutečně je Policie Modrava pro nás srdcová záležitost. Pro nás herce i pro štáb,“ svěřila se Soňa Norisová. Jak se v průběhu natáčení půvabná herečka změnila, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám