Hlavní obsah
Článek

Svalnatý hokejový brankář Marek Peksa byl v minulosti nějaký ten pátek spojován se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44).

Potetovaný sportovec, pro které má ostatně Vondráčková slabost, se dokonce objevil v jednom z jejích klipů. S Vondráčkovou mu to sice nevyšlo, ale Peksa i tak našel lásku. Už několik měsíců je šťastný po boku blondýnky Mirky, kterou si diváci pamatují z druhé řady reality show Svatba na první pohled.

Studentka stavebního inženýrství se tehdy měla provdat za experty vybraného ženicha, jehož měla vidět poprvé až u oltáře. Jenomže ženich Marek musel ze závažných důvodů experiment ukončit a Mirce zbyly jen oči pro pláč.

„Připadám si jako idiot. Já nevím, začínám si myslet, že to pro mě bez chlapa bude asi jednodušší,“ slzela tehdy odmítnutá nevěsta. A proč se vlastně Mirka do Svatby na první pohled vůbec hlásila?

„Přijde mi, že dneska se nechce nikdo vázat, chce si jen užívat. Proto zkouším najít vztah touto cestou,“ prozradila.

Marek a Mirka tvoří krásný pár.

Experti na vztahy jí tedy vybrali jiného ženicha. Ani s pohledným Petrem to ale Mirce nevyšlo. Jejich svatební experiment připomínal spíše horskou dráhu, a tak si Mirka na svého prince na bílém koni musela počkat.

Jak je vidět, po boku Marka Peksy konečně našla muže svých snů. A kdoví, třeba se z ní časem stane nevěsta, jež se nebude muset vdávat pod dohledem televizních kamer.

Reklama

Další články

Načítám