Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) zjevně spekulace o nových silikonech nevadí, a naopak jako by je chtěla ještě podpořit. Bujný hrudník vystavila na odiv na sérii selfie v černém tílku. Ačkoliv sledující obdařila i rozzářeným úsměvem, prsa hrála jednoznačně hlavní roli a na snímku, kde nebyl vidět obličej, je nechala záměrně vyniknout.

Už před měsícem předvedla herečka na fashion weeku v Miláně nezvykle nadupaný dekolt. Zvěsti, že si nechala „znovu“ zvětšit poprsí, kolují ale zhruba od června, kdy se na večírku zpěvačky Beyoncé objevila s plnějším dekoltem.

Prvně se o silikonech v souvislosti s Megan začalo mluvit okolo roku 2010, kdy se provdala za herce Briana Austina Greena (50). S tím má dnes tři syny, ale v roce 2020 ohlásili rozchod.

Od té doby je herečka ve vztahu s rapperem Machine Gun Kellym (33), s nímž se už stihla zasnoubit. I Green se posunul dál, s tanečnicí Sharnou Burgess zplodil dnes již čtyřměsíčního synka Zana.

Reklama

Další články

Načítám