Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé se ukázali ruku v ruce na veřejné akci. Bývalý Muž roku Vojtěch Urban, který momentálně válí v MasterChefovi, vyrazil do společnosti s Alžbětou Minaříkovou, přezdívanou Betty. I když MasterChef rozhodně není o lásce, tihle dva ji tam našli.

"Šli jsme soutěžit a ze soupeře se stala spřízněná duše. Pořád nemůžeme uvěřit, že nám osud napsal takový příběh. Díky MasterChefovi za tenhle dar," řekl Super.cz Vojtěch Urban.

Pár, který se dal dohromady při konkurzech, si nenechal ujít událost, kde právě porotce reality show Jan Punčochář ukazoval své umění. Ten společně s dalšími hvězdnými kuchaři připravil online kurzy vaření.

"Těší mě, že se můžu podílet na extra kurzech vaření. Kvalitní online kurzy vaření doposud v Česku chyběly. Je skvělé, že budu moct svoje zkušenosti předávat kuchařkám a kuchařům, kteří chtějí kvalitně a dobře jíst i doma,“ dodal Punčochář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám