Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jevišti se společně potkávají 18 let, před kamerou to tentokrát bylo poprvé. David Švehlík je spolu s Richardem Krajčem (46) hvězdou nového seriálu Gumy. Role jim režisérka Karin Krajčo Babinská ušila přímo na tělo a charismatický herec se před kamerou poprvé objeví v komediální roli.

Slavnostní promítání nového seriálu, který bude vysílat Voyo, si herec nenechal ujít. Do společnosti tentokrát vyvedl i svou půvabnou manželku Vendulu, vedle které herec jen zářil a rozdával úsměvy na všechny strany.

„Hraji s Richardem 18 let na jevišti a během těch let se mi potvrdila jedna věc, a to že je Richard opravdu výborný herec,“ řekl David Švehlík před promítáním seriálu, kde se herci objeví jako nerozluční kamarádi a dva automechanikové.

Jak sama režisérka následně prozradila, o to, zahrát si se svým dlouholetým kolegou před kamerou, ji požádal herec sám. „S tím nápadem přišel David, jestli bych pro ně dva nevymyslela něco před kamerou. Jsou to báječní kamarádi a sehraní herečtí kolegové,“ svěřila se Super.cz Karin Krajčo Babinská, která na akci nesměla chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám