Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice StarDance Veronika Lálová (32) se proslavila svým sexy zadečkem. Milovnice samby pravidelně vystupuje v odvážných kostýmech v rytmech latinskoamerické hudby a před pár měsíci propadla dalšímu tanci, za kterým pravidelně létá do zahraničí.

Půvabná brunetka se začala učit flamenco, kvůli kterému během letošního roku byla již několikrát ve Španělsku. Naposledy zemi navštívila v září, kdy absolvovala několik týdnů náročných kurzů. „Měla jsem každý den třeba 4 tréninky, večer jsem chodila na představení. A víkend volno, byla jsem 3x na pláži, tu já miluju,“ svěřila se Super.cz Veronika, která se snad v prosluněném Španělsku měla narodit.

Nejraději totiž odpočívá na břehu moře a své tělo vystavuje slunečním paprskům, kterých si během nadcházejícího podzimu a zimy v Česku příliš neužije. „Před lekcí musím trochu naladit na letní a pozitivní atmosféru,“ připsala Veronika k fotce v plavkách, kterou se pochlubila na sociální síti. Díky dřině na tanečním parketu se může chlubit krásnou vysportovanou figurou a v hnědých plavkách pak dala na odiv i snědé opálení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám