Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do úspěšného kriminálního seriálu se po třech letech vrátí staří známí, které si diváci oblíbili. Vrchní vyšetřovatel Pavel Vondráček alias David Prachař a kapitánka Zuzana Májová, teď už ovšem coby Koutná. A tu hraje Zuzana Kajnarová.

„Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím. Trojka je magické číslo,“ říká David Prachař (63), který se s týmem rozloučil na jaře 2019. Stalo se tak v epizodě Prase a šéf kriminalistů zamířil na klidnější místo na policejním prezidiu.

Jistě bude zajímavé, jak jeho návrat přijme major Strouhal v podání Martina Dejdara, i co to udělá s dějem. Ke stálicím Specialistů, které byly v elitním týmu detektivů od počátku, patřila i Zuzana Májová, kterou představovala Zuzana Kajnarová (40).

Tehdejší pozici opouštěla kvůli odchodu na mateřskou, takže se vdala a z Májové se v mezidobí stala Koutná. „Na návrat mezi Specialisty se moc těším, zejména na většinu starých i nových kolegů, s nimiž se opět budu potkávat na natáčení.“ A to pro ni začalo zostra, kdy hned v prvním obraze dojde na střelbu a pomoc postřelenému muži.

Rodilá Ostravačka, mimochodem její rodina je vzdáleně příbuzná s básníkem Josefem Kainarem a jejím strýcem je politik Lubomír Zaorálek, žije od 19 let v Praze a od roku 2010 je jejím partnerem muzikant, zpěvák a herec Roman Říčař.

Vzali se a na rozdíl od Zuzany ze Specialistů je víc než deset let šťastně vdaná a má už dvě větší děti. Rozárce bude v listopadu jedenáct a František se narodil v roce 2013.

Kajnarová se s diváky rozloučila na konci roku 2019 v díle Lucy. Obě oblíbené postavy budeme znovu vídat od počátku příštího roku. A jak tvůrci seriálu naznačují, nepůjde o jedinou změnu…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám