Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okresní soud Praha-východ označil obhajobu Václava Upíra Krejčího jako nedůvěryhodnou. Soud oblíbeného baviče a komika za červnovou nehodu u Mirošovic potrestal peněžitým trestem ve výši 224 tisíc korun a zákazem řízení v délce 2,5 roku. Informaci přinesl server iDnes.cz.

Samotný Krejčí vinu odmítá a podá proti rozsudku odvolání.

„Od první chvíle jsem nejen já, ale i můj obhájce měli pocit, že soud mě chce odsoudit. Nezažil jsem nikdy takovou nenávist vůči mé osobě. Nešlo o pravdu, ale o to mě dehonestovat. O tom také svědčí výše trestu. Nesouhlasím a odvolám se! Soud zatemnil oči lží a přehlédl pravdu. Před jízdou jsem nepil,“ řekl Upír Krejčí Super.cz krátce po vynesení rozsudku.

Soud ale dospěl k závěru, že herec požil alkohol už před jízdou. Své rozhodnutí opírá o výpověď znalce z oboru toxikologie, který popsal, jak rychle alkohol účinkuje v těle.

K nehodě došlo v neděli 12. června. Komik tehdy přišel na to, že si jeho manželka Zuzana, s níž je třicet let, našla nového partnera. Známého baviče tato skutečnost šokovala, sesypal se a v rozrušení usedl za volant.

Jak tehdy v rozhovoru pro Super.cz prozradil, zabít se nechtěl. „Byl to zkrat, kdy jsem sedl do auta, vzal jsem flašku a jel pryč. V lese jsem dostal smyk, protože v tom místě je potůček a je to tam navlhlé. Dostal jsem v zatáčce smyk a spadl jsem tam. Jel jsem padesátkou. Nikdy jsem se nechtěl zabít a nejel jsem ožralej. Ožral jsem se až pak. Překvapuje mě, co všechno se píše."

Po příjezdu policie Václav Upír Krejčí nadýchal 2,7 promile a skončil s lehkým zraněním v nemocnici. Následně pobýval u svých přátel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám